Szolgáltatások

Lakásfelújítás

Családi házak esetében mindig eljön az idő, amikor az épület megérik a külső felújításra. Ez alatt érthetjük a homlokzat vagy lábazat felújítását, a tetőszerkezet felújítását vagy a külső hőszigetelést is.

A külső lakásfelújítást elsősorban családi házak esetében végeznek. A külső lakásfelújítási munkák köré tartozik a tetőszerkezet felújítása, a homlokzat, lábazat felújítása vagy a külső hőszigetelés is.

Egy ilyen nagyságrendű lakásfelújítási munkánál különösen fontos, hogy a munkálatok a tervek szerint haladjanak. Időnként hallani félbehagyott ,vagy hosszú ideig elhúzódó lakásfelújításról mely hosszú időre megkeseríti egy család életét, és időnként ellehetetleníti a lakhatást is.

Ezért különösen fontos, hogy olyan céget bízzunk meg lakásunk, házunk felújításával, aki a vállalásainak megfelelő áron és határidőre teljesíti a szerződésben szereplő lakásfelújítási munkálatokat.

A külső lakásfelújítás elsőre olykor talán költségesnek tűnhet, de hosszútávú beruházásként érdemes tekinteni rá, hiszen egy komplett külső hőszigetelés bizony megmutatkozik a fűtésszámlán is. A tetőszerkezet, homlokzat vagy éppen a lábazat felújítása pedig újabb évtizedekkel növeli meg az épület élettartamát.

 • Külső felújítás esetén vállaljuk:
 • homlokzat, lábazat felújítását,
 • tetőszerkezet felújítását,
 • külső hőszigetelést.
Igény esetén vállaljuk a ház- vagy lakásfelújítás által érintett szolgáltatóknál való ügyintézést (pl. FŐGÁZ, ELMŰ, stb.), valamint intézzük a szükséges engedélyek beszerzését.

 

Belső felújítás

A belső lakásfelújítást legtöbbször egy belső vágy indítja, egy szebb, modernebb otthon iránt. Egy szebb, modernebb csempe vagy járólap a konyhába, és új tapéta vagy szín a nappaliba, és máris sokkal jobb a hangulatunk otthon.

De adódhatnak olyan esetek is, amikor a belső lakásfelújítás nem csupán esztétikai indíttatásból történik. A megvetemedett ablakkeretek, amely miatt hideg és huzatos a lakás, egy elavult fűtési rendszer, mely már nem biztosít kellő hatékonyságot, vagy egy megrepedt csővezeték cseréje nem esztétikum, hanem szükséglet.

A „szépészeti beavatkozáson” túl a belső lakásfelújítási munkák közé tartozik a fűtési rendszerek felújítása és különböző víz- és villanyszerelési munkálatok elvégzése is.

Szeretnék új csempét a fürdőszobába. A legtöbbször így kezdődik…

De akkor már jó lenne egy új fürdőkád. Ahhoz viszont kell némi vízszerelési átalakítás is, esetleg egy új villanybojler. És a legtöbbször így is folytatódik…

Ezért jó, ha lakásfelújításhoz olyan vállalkozót keres, aki szakember gárdájával a belső lakásfelújítási munkáltatok bármelyikét képes elvégezni, és nem kell egyenként egyeztetnie és tartania a kapcsolatot a burkolóval, a vízszerelővel és a villanyszerelővel.

 • Belső lakásfelújítás esetén vállaljuk:
 • bontási munkálatok elvégzése,
 • nyílászárók cseréje,
 • villanyszerelési munkálatok elvégzése,
 • vízszerelési munkálatok elvégzése,
 • gipszkartonozás,
 • burkolás,
 • festés, mázolás, tapétázás,
 • fűtési rendszerek felújítása.

Lakásfelújítás megkezdése előtt esetén cégünk ajánlatot ad a felújításra, mely történhet a helyszínen történt felmérés alapján vagy anélkül, a Megbízóval történt egyeztetés alapján.

A lakásfelújítási munkák megkezdése előtt minden esetben szereződést kötünk a Megrendelővel, melynek alapja az árajánlat. A lakásfelújítási szerződés rögzíti az ajánlatban is felsorolt munkákat, azok költségét és a lakásfelújítás vállalt határidejét.